Ada sesuatu yang aneh tentang motosikal ini...

Di dunia ini macam-macam perkara boleh terjadi. Perkara yang kita tidak ingini berlaku, kadang-kadang boleh berlaku tanpa kita dugai. Merasai atau melihat sendiri kejadian yang tidak kita ingini berlaku di hadapan mata sendiri menjadikan diri kita benar-benar yakin akan betapa besarnya kuasa Maha Pencipta seluruh alam, Allah SWT… Satu kejadian yang ana lalui sendiri, nampak aneh dan ana sendiri tertanya-tanya, bagaimanakah perkara tersebut boleh terjadi. Hanya tuhan yang tahu. Subhanallah…


Jika difikirkan semula kejadian tersebut, mungkin nampak aneh, tetapi bila difikirkan dua kali lucu pulak rasanya. Sebuah motosikal, dengan selesanya telah ‘parking’ di dalam sebuah longkang. Pernahkah kita untuk berbuat demikian? Apalah agaknya tuan motosikal ini telah fikirkan sehingga terjadi perkara sedemikain. Aneh dan melucukan...

Barangkali kita semua pernah merasainya...

Dalam longkang...

3 Responses so far.

  1. Deana says:

    salam.

    dunia skrg ni... mcm2 ada...hehe.
    benda yg kita x terfikr pun blh jd~ hehe.

  2. Salam ziarah..

    First tengok mcm tak caya..hehe..
    kesian tuan punyer moto tu kan.hehe

    ba bgusla tu..ana tak percaya ar entah2 asrar edit gmbor je..hehe

Leave a Reply

Bahasa jiwa bangsa. Komenlah dengan berhikmah! C=